De Baaies wint voor de derde keer een Zoover Award!

 

Dat is wel een taart waard!Dat was wel een taart waard!

Persbericht

De Baaies te Makkum wint voor de derde keer een Zoover Award

Kortenhoef 17 april 2012:

De Baaies heeft weer een Zoover Award gewonnen. Daarmee behoort De Baaies tot de beste 15 appartementen van Nederland. De Zoover Award is de publieksprijs binnen de Nederlandse toeristische sector.

Nannie en Johann Schmid ontvingen  de Zoover Award dinsdagmiddag 17 april jl. uit handen van algemeen directeur van Zoover Stephan Bosman. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Beachclub Ottenhome in Loosdrecht werd het appartement in het zonnetje gezet met een gouden certificaat.

Voor De Baaies is dit het derde jaar op rij dat ze een Zoover Award winnen. Dit jaar werden de Zoover Awards voor het eerst uitgereikt aan de hand van een landelijke lijst. De Awards worden vergeven op basis van de ervaringen van gasten die in de accommodaties overnachten.                                                                                                 Zoover is de grootste vakantiebeoordelingen-website in Europa.

 

2 comments to De Baaies wint voor de derde keer een Zoover Award!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>